Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee65g127kcal12.2g0g8.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 54g41kcal1g8.4g0.1g0.5g
Porkkana 27g8.9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl22g78kcal0.4g0.7g8.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g574kcal28.6g26.4g38.2g4.2g
Valittu annoskoko313g287kcal14.3g13.2g19.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g144kcal7.2g6.6g9.6g1.1g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.2g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402