Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee189g369kcal35.4g0g25.6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%38g49kcal1.1g0.8g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Katkarapu pienet (pirkka)28g19kcal4.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g905kcal83g7g61.6g2g
Valittu annoskoko313g453kcal41.5g3.5g30.8g1g
Annoskoko puolitettuna156g226kcal20.8g1.8g15.4g0.5g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551