Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee266g519kcal49.8g0g36g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.6g5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g18g69kcal5.9g0g5g0g
Anjovis-filee, 1 kpl11g22kcal1g1.5g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1414kcal114.2g4.4g105.2g0.2g
Valittu annoskoko313g707kcal57.1g2.2g52.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g354kcal28.6g1.1g26.3g0.1g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136969