Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Puolukka45g15kcal0.2g3.1g0.2g1.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g20g80kcal0g19.8g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g23g79kcal2.7g15.7g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g348kcal5.8g77.2g1.4g5g
Valittu annoskoko313g174kcal2.9g38.6g0.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g87kcal1.5g19.3g0.4g1.3g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807