Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet94g22kcal1.7g2.5g2.3g1.8g
Gorgonzola-uusto, annos 50g71g228kcal13.4g0.7g19g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml118g176kcal2.3g2.9g17.6g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g880kcal36.6g16.6g77.8g4.6g
Valittu annoskoko313g440kcal18.3g8.3g38.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g220kcal9.2g4.2g19.5g1.2g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300