Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee265g518kcal49.6g0g35.8g0g
Rypsiöljy 20g176kcal0g0g19.9g0g
Tilli, tuore 27g7.9kcal1g0.2g0.2g0.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1405kcal101.4g0.8g111.8g1.2g
Valittu annoskoko313g703kcal50.7g0.4g55.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g351kcal25.4g0.2g28g0.3g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603