Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g40g53kcal7.9g0g2.4g0g
Lanttu16g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli4.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g34g11kcal0.8g1.7g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Selleri, annos 50g17g2.4kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 168g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g162kcal19g9.8g5g3.8g
Valittu annoskoko312g81kcal9.5g4.9g2.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g41kcal4.8g2.5g1.3g1g
Arvot/100g100g26kcal3g1.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358141