Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%63g50kcal2g3.8g3.1g0g
Kirjolohifile250g415kcal41.7g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g930kcal87.4g7.6g61.2g0g
Valittu annoskoko313g465kcal43.7g3.8g30.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g233kcal21.9g1.9g15.3g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876