Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g25g21kcal0.3g1.1g1.8g0g
Lohifilee44g87kcal8.3g0g6g0g
Kevytmaito (Ingman)85g39kcal2.7g4.1g1.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 77g59kcal1.5g12g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g413kcal25.8g34.6g18.6g1.6g
Valittu annoskoko312g207kcal12.9g17.3g9.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal6.5g8.7g4.7g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625