Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g18g61kcal4g0.1g5.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)29g19kcal4.4g0g0.2g0g
Sipuli, kokonainen 50g15g4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 118g91kcal2g18.9g0.2g1.2g
Lohi74g122kcal12.3g0g8.1g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g59g35kcal1.9g4.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g666kcal49.6g47.8g29.6g2.6g
Valittu annoskoko313g333kcal24.8g23.9g14.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal12.4g12g7.4g0.7g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274