Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Seiti pakaste 25g19kcal4.4g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.2g8.4kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0g
Lohifilee47g91kcal8.8g0g6.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g312kcal29.2g15.4g14.2g2.6g
Valittu annoskoko313g156kcal14.6g7.7g7.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g78kcal7.3g3.9g3.6g0.7g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230