Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi111g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee67g130kcal12.5g0g9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g42kcal1g8.6g0.1g0.6g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.7g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl22g79kcal0.4g0.7g8.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g586kcal29.2g27g39g4.4g
Valittu annoskoko319g293kcal14.6g13.5g19.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna160g147kcal7.3g6.8g9.8g1.1g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.2g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402