Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1111g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee666g1300kcal124.6g0g90g0g
Peruna, vanha, kuorittu 555g423kcal10.4g86.1g1.1g5.6g
Porkkana 278g91kcal1.7g15.4g0.6g7.1g
Palsternakka 167g106kcal0.8g19.7g0.7g7.5g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g13g8.7kcal1g1.2g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl222g793kcal4.4g6.7g84.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g162kcal0.2g0.2g17.8g0g
Tilli, tuore 22g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6380g5860kcal291.2g271.8g390.4g46g
Valittu annoskoko3190g2930kcal145.6g135.9g195.2g23g
Annoskoko puolitettuna1595g1465kcal72.8g68g97.6g11.5g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402