Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Seiti pakaste 2.6g2kcal0.5g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lohifilee4.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g33kcal3g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko33g16kcal1.5g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.8g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.5g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230