Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Puolukka4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g2.3g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g36kcal0.6g8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko33g18kcal0.3g4g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.2g2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.2g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807