Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi2796g4642kcal467g0g307.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 400g908kcal55.9g6.8g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g11122kcal1046.6g17g759.2g2g
Valittu annoskoko3200g5561kcal523.3g8.5g379.6g1g
Annoskoko puolitettuna1600g2781kcal261.7g4.3g189.8g0.5g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982