Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi2800g4648kcal467.6g0g308g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 400g909kcal56g6.8g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6409g11137kcal1048g17g760.2g2g
Valittu annoskoko3204g5569kcal524g8.5g380.1g1g
Annoskoko puolitettuna1602g2784kcal262g4.3g190.1g0.5g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982