Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska186g142kcal32.2g0g1.3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl22g158kcal0g0g17.5g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 33g23kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)44g35kcal0.4g2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana647g837kcal66.2g8.6g55.8g0.2g
Valittu annoskoko324g418kcal33.1g4.3g27.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna162g209kcal16.6g2.2g14g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888