Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g26g22kcal0.3g1.2g1.8g0g
Lohifilee46g90kcal8.6g0g6.2g0g
Kevytmaito (Ingman)89g41kcal2.8g4.2g1.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana649g429kcal26.6g35.8g19g1.6g
Valittu annoskoko324g214kcal13.3g17.9g9.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna162g107kcal6.7g9g4.8g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625