Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2806g5472kcal524.7g0g378.8g0g
Rypsiöljy 210g1861kcal0g0g210.4g0g
Tilli, tuore 281g84kcal10.4g2.5g2.2g5.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g14857kcal1071.4g9.4g1182.8g11.8g
Valittu annoskoko3304g7429kcal535.7g4.7g591.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna1652g3714kcal267.9g2.4g295.7g3g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603