Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet999g229kcal18g27g25g19g
Gorgonzola-uusto, annos 50g749g2426kcal142.3g7.5g202.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1248g1872kcal25g31.2g187.2g0g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g9351kcal388.8g179.8g830.6g49.6g
Valittu annoskoko3320g4676kcal194.4g89.9g415.3g24.8g
Annoskoko puolitettuna1660g2338kcal97.2g45g207.7g12.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300