Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee7.3g14kcal1.4g0g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.1g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 1.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl2.4g8.7kcal0g0.1g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g64kcal3g3g4.2g0.6g
Valittu annoskoko35g32kcal1.5g1.5g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal0.8g0.8g1.1g0.2g
Arvot/100g100g93kcal4.3g4.3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402