Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)3.5g3.5kcal0.6g0g0.1g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1507g27kcal2g0.1g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.3g8kcal0.7g0g0.6g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%4.2g3.4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Ruistaikina Myllyn Paras14g40kcal0.6g4.4g2.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g164kcal8g9.6g10g1.6g
Valittu annoskoko35g82kcal4g4.8g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g41kcal2g2.4g2.5g0.4g
Arvot/100g100g234kcal11.4g13.7g14.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164498