Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%7g5.6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Kirjolohifile28g47kcal4.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g105kcal9.8g0.8g7g0g
Valittu annoskoko35g52kcal4.9g0.4g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal2.5g0.2g1.8g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.1g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876