Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet11g2.5kcal0.2g0.3g0.3g0.2g
Gorgonzola-uusto, annos 50g8.2g27kcal1.6g0.1g2.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml14g21kcal0.3g0.3g2g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g102kcal4.4g1.8g9g0.4g
Valittu annoskoko36g51kcal2.2g0.9g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal1.1g0.5g2.3g0.1g
Arvot/100g100g141kcal6.1g2.5g12.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300