Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi315g522kcal52.5g0g34.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 45g102kcal6.3g0.8g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1251kcal117.6g2g85.4g0.2g
Valittu annoskoko360g626kcal58.8g1g42.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna180g313kcal29.4g0.5g21.4g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982