Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g46g28kcal0.7g6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Seiti pakaste 29g23kcal5.1g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu2.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lohifilee55g107kcal10.2g0g7.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g364kcal34.2g18.4g17g3g
Valittu annoskoko365g182kcal17.1g9.2g8.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna183g91kcal8.6g4.6g4.3g0.8g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230