Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g7.8g10kcal1.6g0g0.4g0g
Lanttu5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g13g8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana 7.4g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g63kcal3.8g5g2.8g0.8g
Valittu annoskoko37g31kcal1.9g2.5g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1g1.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g84kcal5.1g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319