Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska2129g1618kcal368.4g0g14.9g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl251g1804kcal0g0.5g200.4g0g
Oliiviöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka125g103kcal4.3g23.8g1.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 376g258kcal1.2g2.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)501g401kcal5g22.5g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g9562kcal757.8g98.2g638.6g2.6g
Valittu annoskoko3700g4781kcal378.9g49.1g319.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna1850g2391kcal189.5g24.6g159.7g0.7g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888