Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet112g26kcal2g3g2.8g2.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g84g273kcal16g0.8g22.7g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml140g211kcal2.8g3.5g21.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g1052kcal43.8g20g93.6g5.6g
Valittu annoskoko373g526kcal21.9g10g46.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna187g263kcal11g5g23.4g1.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300