Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%75g60kcal2.4g4.5g3.8g0g
Kirjolohifile300g498kcal50.1g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1116kcal105g9g73.6g0g
Valittu annoskoko375g558kcal52.5g4.5g36.8g0g
Annoskoko puolitettuna188g279kcal26.3g2.3g18.4g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876