Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee3200g6240kcal598.4g0g432g0g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Tilli, tuore 320g96kcal11.8g2.9g2.6g6.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7536g16944kcal1221.6g11g1349.4g13.4g
Valittu annoskoko3768g8472kcal610.8g5.5g674.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna1884g4236kcal305.4g2.8g337.4g3.4g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603