Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Puolukka5.5g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g2.7g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g43kcal0.6g9.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko38g21kcal0.3g4.7g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g11kcal0.2g2.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g56kcal0.8g12.3g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807