Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi3355g5570kcal560.3g0g369.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.8g14kcal0.5g2g0.1g1.3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 479g1090kcal67.1g8.1g86.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g13346kcal1255.8g20.2g911g2.6g
Valittu annoskoko3840g6673kcal627.9g10.1g455.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna1920g3337kcal314g5.1g227.8g0.7g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982