Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g31g27kcal0.3g1.4g2.2g0g
Lohifilee55g108kcal10.3g0g7.5g0g
Kevytmaito (Ingman)106g49kcal3.4g5.1g1.6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 96g73kcal1.8g14.9g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g514kcal31.8g43g23g2g
Valittu annoskoko389g257kcal15.9g21.5g11.5g1g
Annoskoko puolitettuna195g129kcal8g10.8g5.8g0.5g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625