Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee8.2g16kcal1.5g0g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl2.7g10kcal0.1g0.1g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal3.4g3.4g4.6g0.6g
Valittu annoskoko39g36kcal1.7g1.7g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.9g0.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g92kcal4.3g4.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402