Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee24g46kcal4.4g0g3.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%4.7g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)3.6g2.3kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g113kcal10.2g0.8g7.6g0.2g
Valittu annoskoko39g57kcal5.1g0.4g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.6g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13g1g9.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551