Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton10g10kcal2.2g0g0.1g0g
Kookoskerma, kara7.7g19kcal0.4g0.1g1.9g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g19g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Auringonkukansiemen1.9g11kcal0.4g0.2g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g101kcal6.8g1.4g7.6g0.2g
Valittu annoskoko39g51kcal3.4g0.7g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.7g0.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g129kcal8.7g1.8g9.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151193