Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet12g2.7kcal0.2g0.3g0.3g0.2g
Gorgonzola-uusto, annos 50g8.8g29kcal1.7g0.1g2.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml15g22kcal0.3g0.4g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g110kcal4.6g2g9.8g0.4g
Valittu annoskoko39g55kcal2.3g1g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.2g0.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.6g12.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300