Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee33g65kcal6.2g0g4.5g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g176kcal12.6g0g14g0.2g
Valittu annoskoko39g88kcal6.3g0g7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal3.2g0g3.5g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.1g0g17.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603