Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g4.9g6.7kcal1g0g0.3g0g
Lanttu2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g20kcal2.2g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko39g10kcal1.1g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g5kcal0.6g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g26kcal2.8g1.8g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358141