Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%7.8g6.3kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kirjolohifile31g52kcal5.2g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g116kcal11g1g7.6g0g
Valittu annoskoko39g58kcal5.5g0.5g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2.8g0.3g1.9g0g
Arvot/100g100g149kcal14.1g1.3g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876