Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g2.3g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Katkarapu pienet (pirkka)3.7g2.4kcal0.6g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 15g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Lohi9g15kcal1.5g0g1g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g7.4g4.4kcal0.2g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal6g6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko39g42kcal3g3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.5g1.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.7g7.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274