Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Seiti pakaste 3.1g2.4kcal0.5g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee5.9g11kcal1.1g0g0.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal3.4g2g1.8g0g
Valittu annoskoko39g20kcal1.7g1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.9g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g50kcal4.3g2.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230