Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Puolukka56g19kcal0.2g3.8g0.3g1.5g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g25g101kcal0g24.8g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g28g99kcal3.4g19.7g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g436kcal7.2g96.6g1.8g6.4g
Valittu annoskoko392g218kcal3.6g48.3g0.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna196g109kcal1.8g24.2g0.5g1.6g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807