Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi139g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee83g162kcal15.6g0g11.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 69g53kcal1.3g10.8g0.1g0.7g
Porkkana 35g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl28g99kcal0.6g0.8g10.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g732kcal36.4g33.8g48.6g5.8g
Valittu annoskoko399g366kcal18.2g16.9g24.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna199g183kcal9.1g8.5g12.2g1.5g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.2g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402