Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska23g18kcal4g0g0.2g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 4.1g2.8kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)5.5g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g104kcal8.2g1g7g0g
Valittu annoskoko40g52kcal4.1g0.5g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2.1g0.3g1.8g0g
Arvot/100g100g129kcal10.1g1.2g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888