Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Lohifilee5.8g11kcal1.1g0g0.8g0g
Kevytmaito (Ingman)11g5.1kcal0.4g0.5g0.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g54kcal3.4g4.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko41g27kcal1.7g2.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.9g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4.2g5.4g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625