Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha1166g1481kcal251.9g0g52.5g0g
Voi 40% rasvaa 117g438kcal2.2g2.3g47.4g0g
Sipuli (kuorittu)583g157kcal7.6g28g1.2g9.9g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1866g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g210g588kcal29.4g1.9g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g5484kcal588.4g85.8g304.8g34.6g
Valittu annoskoko4004g2742kcal294.2g42.9g152.4g17.3g
Annoskoko puolitettuna2002g1371kcal147.1g21.5g76.2g8.7g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585