Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee25g49kcal4.7g0g3.4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%5g6.5kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)3.8g2.5kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g119kcal11g1g8g0.2g
Valittu annoskoko41g60kcal5.5g0.5g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal2.8g0.3g2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.2g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551